انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

سرلشکر باقری: گسترش دیپلماسی منطقه‌ای و دفاعی یکی از شاخص‌های مهم دیپلماسی در جهان است

سرلشکر باقری: گسترش دیپلماسی منطقه‌ای و دفاعی یکی از شاخص‌های مهم دیپلماسی در جهان است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: توسعه و گسترش دیپلماسی منطقه و دفاعی یکی از شاخص‌های مهم دیپلماسی جهان است و گسترش دیپلماسی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه در واقع یک راهبرد برد - برد است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران در مسقط با علی نجفی سفیر کشورمان در عمان و دیگر اعضای این سفارتخانه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع کارکنان سفارتخانه ایران در مسقط گفت: بی شک نتایج موفقیت های دیپلماسی در ابعاد مختلف، حاصل خلاقیت همه کارکنان این مجموعه دیپلماسی است که به نوبه خود سهم به‌سزایی در ارتقاء سطح شناخت جمهوری اسلامی ایران در این منطقه مهم را دارد.

 

سرلشکر باقری تصریح کرد: توسعه و گسترش دیپلماسی منطقه و دفاعی یکی از شاخص‌های مهم دیپلماسی در جهان است و گسترش دیپلماسی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه در واقع یک راهبرد برد - برد است.

 

وی افزود: دیپلماسی دفاعی علاوه بر حضور موفق در میدان توانست در عرصه برقراری ارتباط با سایر کشورهای منطقه نقش به‌سزایی را ایفا کند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به لزوم تامین امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه تاکید کرد: امروز امنیت منطقه‌ در گرو همکاری‌های سازنده و روابط دوستانه کشورهای منطقه با یکدیگر بر اساس منافع مشترک، امنیت جمعی و منطقه است که بدون حضور و دخالت کشور فرامنطقه‌ای به‌دست خواهد آمد.

 

وی ادامه داد: امروز به برکت خون شهدا آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بهره گیری از توان متخصصان ایرانی و دانش بومی در تمام حوزه های دفاعی و همچنین تدابیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا، در سطح بالایی قرار دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار